Skip to main content

Vez, ki jo stke glasba, je vez, ki traja vse življenje

»Prijatelji, ki jih lahko pokličeš ob štirih zjutraj, so tisti, ki štejejo,« je izjavila Marlene Dietrich.

Prepričani smo, da ne bi imeli Simon Trpčeski, Benjamin Ziervogel in Gal Faganel nič proti, če bi jih ob štirih zjutraj poklicala Nika Gorič. Njihovo prijateljstvo je namreč stkano iz posebnih vezi.

Združeni v glasbi, si ob skupnem ustvarjanju lepega delijo oder in tisto posebno izkušnjo skupnega muziciranja, ko se vse zlije v celoto in ko občinstvu dajo vse, kar imajo. To dela njihovo prijateljstvo tako dragoceno. In edina stvar, ki šteje v tej posebni navezi glasbenikov, ki sicer živijo in ustvarjajo v različnih okoljih in vlogah, je – glasba.

Enako velja za prijateljstva, stkana v otroštvu. Edina stvar, ki šteje pri nastanku prijateljstva, je tisti nedoločljivi, a nezmotljivi občutek, da »spadaš skupaj«. Ko se občutja enega zrcalijo v občutjih drugega, preskoči iskrica in v skupni trenutek ujeta čustva zanetijo plamen, ki ga ohranimo za vselej.

Ne zamudite torej priložnosti, da tudi vaši najmlajši spoznajo nove prijatelje in nove občutke. Pridite na koncert za malčke in dojenčke Zapoj z menoj in doživite čarobni trenutek, ko osupnejo ob lepoti glasbe, ki jo izjemni umetnici ustvarjata pred njihovimi očmi in ušesi. V čudovitem ambientu Viteške dvorane vašega otroka čaka nov prijatelj, dragocen in zvest spremljevalec skozi vse življenje. Glasba.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava